Carrosserieën

C. van den Broek Carrosserieën is een specialist op het gebied van carrosseriebouw en heeft met name in de regio Breda al ruim 20 jaar een grote naamsbekendheid om zijn kwalitatieve producten met een lange levensduur.

Op het gebied van carrosserieën is C. van den Broek absoluut toonaangevend. Een professioneel team werkt voortdurend aan een kwalitatief hoogstaand product. Maatwerk en perfectie zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten carrosserieën die u wenst.

De meest voorkomende carrosserieën zijn:

Gesloten snaplock carrosserie.

Deze aluminium carrosserie wordt vervaardigt uit aluminium snaplock planken. Het is een duurzaam sterk product en bij schade goed te repareren.

Gesloten plywood carrosserie.

Deze carrosserie wordt vervaardigt uit plywood panelen. Het is een sterk product maar ook zwaarder dan aluminium. De plywood carrosserie heeft als voordeel dat de wanden geheel naadloos zijn.

Gesloten schuifzeilen carrosserie.

Deze schuifzeilen carrosserie bied de gebruiker veel voordelen bij het laden en lossen. Het zeil kan over de gehele zijwand open. De schuifzeilen carrosserieën kunnen naast staal ook volledig van aluminium worden vervaardigd, wat een behoorlijke gewichtsbesparing oplevert. Door onze nauwkeurige montage van het zeil maakt dat ook een schuifzeilen carrosserie er 'strak' bij staat.

Dit zijn een aantal voorbeelden, om een betere indruk te krijgen van onze carrosserieën kunt u een kijkje nemen in het fotoboek links boven op deze pagina.

Copyright C. van den Broek Carrosserieën 2024- Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring